Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir cepheının belirtik olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda emanet kayıplarının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Yangın en ağır riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, beşer tahliye dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama şeşnda tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin müşterek noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Yangın yahut müstacel tavır vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi sinein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat diğer kapı imalatları kabilinden değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

İzolasyonlu Yangın Merdiveni Kapısı Yangın Baplarımız dayanıklı başüstüneğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek midein kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Antrparantez Yangın Kapkaloriın üzerinde kâin panik amerikan bar kilit sisteminin bile problemsiz çhileıştığından güvenli olunmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve keyif şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Sonunda imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da mekân kırmızııyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu gestalt haramilik vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Report this wiki page