2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya sorunleri sayesinde kapılar ziyan görmez.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri dair mütehassıs olan Kale’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla çağ geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek üzere dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında beya sunulmaktadır. Hariçda dü türap contası ve bâtıneride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme manasızlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya sahip olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Bu nedenle daha yüksek bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında saye sağlamlamaz ve bu nedenle henüz düşük bir fiyata sahiptir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sebebiyle acil durumlarda binanızın emniyetliğini esenlayabilirsiniz.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan düzgün uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her Yangın Çıkış Kapısı palette 15 trup bir kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması gülmeyen nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari konstrüksiyonsı özellikle sürdürmek üzere yararlanma amacına ve kullanan isim adetsına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda birgani insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu düzenışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, vesair yangın kapıları kabilinden yapı emniyetliği düşünceının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, felakete dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına düzenınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Yangın Bapsı yangın kapısı kızılırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim cihetımızdan üretilen kapılar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı haber alabilir showroomumuzu Yangın çıkış kapısı istanbul görüşme edebilirsiniz. 

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çkırmızıışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı kabil ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair bilirkişi personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu yazgımızda;

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page